piatok 29. októbra 2010

Novinka - Žena v pôvodnom znení


"Odkrývanie hlbokej intimity ženských pocitov a podstaty zložitých vzťahov."

Päť poviedok, Ženské mláďa, Ženské priateľstvo, Ženská nevera, Ženská tragédia a Ženská zlodejka, päť príbehov tvorí spolu „poviedkový román“, ktorý spájajú do nenásilného celku jednotlivé postavy; nenápadne prechádzajú z jednej poviedky do druhej, okrajová postava jednej poviedky preberá aktivitu v nasledujúcej a zase ju odovzdáva ďalšej.
Seriál, prenesený do knižnej podoby, upúta škálou nezvyčajných, neošúchaných a zároveň zábavných nápadov a prinúti čitateľa, aby citovo participoval na osudoch jednotlivých ženských hrdiniek, či mladučkých dievčat na strednej škole, alebo zrelých žien, ktoré rovnako dychtivo čakajú od života to najpodstatnejšie – lásku.







Biba Bohinská je absolventkou filmovej scenáristiky a dramaturgie na VŠMU. Autorsky sa podieľala na scenároch k celovečerným filmom Mesto Otol, Keep Smiling, Jazzus, Manželstvo je len hra a ku krátkym filmom Tričko a X= X+1. Krátky film Tričko získal štyridsaťpäť ocenení na celom svete. Spolupracuje na seriáloch pre televíziu Markíza a na projektoch STV. Žena v pôvodnom znení je autorkinou knižnou prvotinou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára